Algemene voorwaarden

De prijzen zijn inclusief btw en geldig vanaf 10/04/2022. Yoga Dō Ippo behoudt zich het recht voor om het lessenrooster en de prijzen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle kaarten, abonnementen, cursussen en workshops zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

Les boeken en afzeggen

Omdat we met kleine groepen werken, moeten de lessen worden geboekt via ons boekingsplatform Momoyoga of via e-mail of sms. De betaling verloopt via Momoyoga of ter plaatse met cash of payconiq (bankcontact). Als je op een wachtlijst staat, krijg je bericht wanneer er een plekje vrijkomt. Als cursisten een les willen afzeggen, moeten ze dat minstens 3 uur voor aanvang van de les doen via Momoyoga of sms. Als je niet komt opdagen in de les of niet op tijd afzegt, verlies je een losse les of een beurt op je 10-beurtenkaart.

Annulering van lessen door Yoga Dō Ippo

De lessen worden geannuleerd als er slechts 1 inschrijving is. De cursisten worden desgevallend op de hoogte gebracht.

Losse lessen en 10-beurtenkaarten

Een losse les is 1 maand geldig, een 10-beurtenkaart is 1 jaar geldig. Verlenging is alleen mogelijk in geval van een reis (vooraf aan te vragen en binnen de geldigheid van de kaart) of blessure (na onmiddellijke verwittiging via e-mail en na vertoon van doktersbriefje). Elke nieuwe cursist krijgt een gratis proefles.

Materiaal

Er zijn yogamatten en -props (blokken, riemen, dekens, bolsters) aanwezig die kunnen worden gebruikt. In de yogastudio zijn ook hoogwaardige yogamatten te koop. De winkel is toegankelijk op aanvraag (even bellen) of 20 minuten voor en 20 minuten na elke les.

Ongevallen

Breng je yogadocent op de hoogte van eventuele blessures of belangrijke dingen die we moeten weten. Onze yogadocenten zijn geen opgeleide zorgverleners en we zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of blessures. De cursisten verklaren medisch gescreend en fit te zijn om deel te nemen aan de yogalessen.

Diefstal

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de naastgelegen school. De studio bevindt zich in een schoolstraat, er worden geen lessen gegeven in de periodes dat de kinderen worden gebracht of opgehaald. De maximum snelheid is 30 km/u.